Set 09

Latest IBM 00M-649 Exam Questions Answers

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-649

Exam Name: Information Management Solution Sales Mastery Test v4

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-649.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

How does Rhapsody help reduce development time?

A. It automatically makes adjustments for changes in concept.

B. It manages the workload for the entire project.

C. It generates applications and documentation from the design model.

D. It imports design data from existing reports and documentation.

Answer: C

Question: 2

What challenge is typical in companies developing complex systems and products?

A. The inability of people to work together on a project, regardless of role.

B. The advent of multiple new programming languages and techniques.

C. Inconsistent directives from senior management.

D. A qualitative underreporting of client usage statistics.

Answer: A

Question: 3

In the Smarter Products and Systems Solution Whiteboard there is a “V” process diagram. Which part of the V-diagram represents testing?

A. The left side to show the hierarchy of tests down to the component test level.

B. The right side to represent the unit verification and system validation against the requirements and design/implementation.

C. The bottom of the “V” since both component and unit testing occurs after requirements and before deployment.

D. Across the top of the entire “V” since testing must be done early and throughout the systems development process

Answer: B

Explanation:

Reference:

ftp://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/raw14227usen/RAW14227USEN.PDF

(page 3, see the diagram)

Question: 4

Which key challenge facing organizations is addressed using Enterprise Architecture Management?

A. Understanding how to optimize the software development practices.

B. The need to achieve greater governance to meet regulatory compliance.

C. Speeding build processes in software development.

D. Getting an overall view of all assets deployed within the IT organization

Answer: A

30 Days Guarantee (14)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-649

Exam Name: Information Management Solution Sales Mastery Test v4

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-649.html

Set 09

Free 00M-648 IBM Exam Questions Download

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-648

Exam Name: IBM Rational IT Sales Mastery Test v2

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-648.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

Which of these challenges exist most often in Software Development and Delivery?

A. Language, Relational, Geographic

B. Organizational, Cultural, Systemic

C. Environmental, Infrastructure, Educational

D. Geographic, Organizational and Infrastructure

Answer: D

Explanation:

Reference:

https://jazz.net/library/article/432/(page 4)

Question: 2

Many organizations depend on web-based software to run their business processes, conduct transactions and deliver increasingly sophisticated services to customers. What is a key way that Rational AppScan helps organizations better secure those applications?

A. It provides a run time monitor of web applications to prevent unwanted intrusions.

B. It enables organizations to embed application security testing throughout the development life cycle to help increase visibility and control while employing a risk mitigation strategy.

C. It provides authentication and identification services to ensure that only authorized users can access mission critical applications.

D. It analyzes network traffic to identify trojan horses, malware, etc.

Answer: B

Explanation:

Reference:

https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:G7QOvaeV3BIJ:ftp://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/rab14001usen/RAB14001USEN_HR.PDF+IBM+rational+appscan+enables+organizations+to+embed+application+security+testing+throughout+the+development+life+cycle+to+help+increase+visibility+and+control+while+employing+a+risk+mitigation+strategy&hl=en&gl=pk&pid=bl&srcid=ADGEESib28urstvYcKXGdKlbG0Z56vBa6geUZBlQO3eLSTBAHAyGnlhFAfA1CI_9I_GgwHUQbxLFWQbkVpNtusTQkpCitGxIX7jpYkHGjIXVGHOvBq1rLmwV0OGJASccRsBMs8HlU0-&sig=AHIEtbRvaAy8axDw64bqNrp_aOCk_R_Ghg&pli=1

(Page 2, third paragraph on the left column)

Question: 3

What is a key differentiator of the Rational Deployment Planning and Automation solution compared to competitive offerings?

A. A focus on continuous integration deployment automation.

B. Its strategy is to automate logic that the customer has already written.

C. It relies on integrating a mix of Rational and open-source technologies.

D. It is a true broad development-to-operations solution.

Answer: A

Question: 4

Your customer learned about the Jazz platform at the last user conference. They wish to deploy a collaborative lifecycle management solution to address their full needs from requirement to development to testing, but want to use only Rational products developed on Jazz that are very well integrated. Which of the following product combinations provide seamless integration with Requirements Composer to enforce and drive development and test?

A. DOORS and Rational Query Manager

B. System Architect and Rational Team Concert

C. Rational Team Concert and Rational Quality Manager

D. Focal Point and Rational Quality Manager

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://www.ibm.com/developerworks/downloads/r/rrc/(first paragraph)

30 Days Guarantee (10)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-648

Exam Name: IBM Rational IT Sales Mastery Test v2

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-648.html

Set 09

Latest IBM 00M-647 Exam Practice Test

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-647

Exam Name: IBM Intelligent Operations Center-Water & Transportation Sales Mastery Test v1647

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-647.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

What is one of the key benefits to an organization of introducing IBM i2 IntelliShare?

A. IBM i2 IntelliShare will auto-connect intra-organization data silos through enterprise access to enriched data manipulation services.

B. IBM i2 IntelliShare will remove the drawbacks caused by the presence of intra-organization data silos through enterprise access to a single intelligence agency.

C. IBM i2 IntelliShare will remove the drawbacks caused by the presence of intra-organization data silos through enterprise access to smart phone apps.

D. IBM i2 IntelliShare will remove the drawbacks caused by the presence of intra-organization data silos through enterprise access to an enriched single intelligence store.

Answer: D

Question: 2

The IBM i2 Analysts Notebook could be described as:

A. Analyst’s Notebook is a web application designed to provide users with a powerful visualization and analytical tool. Analyst’s Notebook has a set of programmable JAVA based controls.

B. Analyst’s Notebook is a standalone desktop product designed to provide users with a powerful visualization tool. Analyst’s Notebook has an API to enable programmatic control of the application via the Analyst’s Notebook SDK.

C. Analyst’s Notebook is a standalone desktop product designed to provide users with a powerful analytical tool. Analyst’s Notebook has an API to enable programmatic control of the application via the Analyst’s Notebook SDK.

D. Analyst’s Notebook is a standalone desktop product designed to provide users with a powerful visualization and analytical tool. Analyst’s Notebook has an API to enable programmatic control of the application via the Analyst’s Notebook SDK.

Answer: D

Question: 3

One of the key capabilities of IBM i2 Analyst Notebook is that:

A. Intelligence Analysis Charts can be quickly generated by importing data direct from unstructured sources which can greatly reduce the time taken to import additional information into a chart.

B. Intelligence Analysis Charts can be quickly generated by dragging and dropping data in the form of entities, links and attributes onto the chart. Volume data can be easily imported from structured data which can greatly reduce the time taken to import additional information into a chart.

C. Intelligence Analysis Charts can be quickly generated by dragging and dropping entropies, links, and attrition rates onto the chart.

D. Intelligence Analysis Charts can be used to perform lookups of internet data and show this in graphical format.

Answer: B

Question: 4

How can the IBM i2 suite ensure that investments in existing systems can be preserved and enhanced to give greater operational benefit to a wider range of users in different geographical locations?

A. Thanks to the IBM i2 Intelligence Analysis Platform’s ability to access multiple data sources across varied geographies via the internet, investigations and analysis can be carried out using the data from multiple sources

B. Because the IBM i2 Intelligence Analysis Platform has web search capabilities it can access all multiple data sources across multiple geographies at much lower cost.

C. The IBM i2 Intelligence Analysis Platform’s capability to access all legacy data sources from one location retaining full integrity of their searches for investigations and analysis without the need to replace existing databases combined with its nodal technology enable the expansion of capability across multiple geographies.

D. The IBM i2 Intelligence Analysis Platform’s nodal capability enables it to operate across multiple geographies but only if all the data is bought into one database.

Answer: C

Question: 5

How can the IBM i2 suite enable financial organizations reduce the time taken and effectively manage risk when the required information comes form multiple data sources?

A. The IBM i2 Fraud Intelligence Analysis Platform enables financial organizations to automatically reconfigure the database schema to match the schemas of the legacy data sets.

B. The IBM i2 Fraud Intelligence Analysis Platform enables financial organizations to automatically reconfigure internal systems so that legacy systems are redundant.

C. The IBM i2 Fraud Intelligence Analysis Platform enables financial organizations to import, model, and analyze data within a single application.

D. The IBM i2 Fraud Intelligence Analysis Platform enables financial organizations to automatically connect to multiple data sets and import all of the data into a single repository via a stochastic web application.

Answer: C

30 Days Guarantee (9)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-647

Exam Name: IBM Intelligent Operations Center-Water & Transportation Sales Mastery Test v1647

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-647.html

Set 09

IBM 00M-646 Real Questions and Practice Test

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-646

Exam Name: IBM WebSphere Sales Mastery Test v5

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-646.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

Per the Business Process Improvement with BPM Whiteboard discussion, the BPM capabilities include:

A. Automation, monitoring, optimization, governance, and integration.

B. Modeling, integration, optimization, governance, and security.

C. Discovery, automation, monitoring, analysis, and governance.

D. Automation, discovery, optimization, analysis, and governance.

Answer: D

Explanation:

Business Process Improvement with BPM Whiteboard

This whiteboard provides a framework for consultative discussion of the capabilities comprising Business Process Management, and how they are used collectively to enable optimized processes as well as improved business decisions and business outcomes.

Incorrect answers:

A, C: Not monitoring.

B: Not security.

Question: 2

The goal of the application life cycle discovery conversation is to:

A. Introduce WebSphere application development products.

B. Debate the real costs of open source middleware.

C. Uncover the challenges of open source adoption.

D. Introduce customer references.

Answer: D

Explanation:

A CALM (Collaborative Application Lifecycle Management) solution must support people regardless of who they are and where they are. It must also support their conversations and the assets that they create as a result of these conversations.

Collaboration is particularly important in the practice of software delivery. After all, software is the product of many conversations. To create software that satisfies the needs of users, many people across the organization and geographic boundaries discuss the needs and approaches to satisfy customer demand. These conversations result in a clear set of requirements that can be implemented by the development team.

Reference: Collaborative Application Lifecycle Management with IBM Rational Products, Changes toward collaborative development

Question: 3

Which PartnerWorld resource would you leverage to find out about promotions, programs, and announcements?

A. Sales Plays

B. WebSphere Virtual Sales Assistant

C. WebSphere Feature Packs

D. WebSphere Top Gun Offerings

Answer: A

Explanation:

Get the critical information you need to reach your sales goals more quickly. Now there’s one place for IBM Big Play sales materials that can help you sell total solutions using IBM products and services. Access technical sales support materials, solution sheets, customer-level presentations, case studies, sales kits, and much more.

Incorrect answers:

B: Don’t forget about the WebSphere Virtual Sales Assistant (WVSA)! The WVSA focuses on the products and solutions that WebSphere relies on you, our Business Partners, to sell. It leverages the best of the available sales enablement content in a single view.

C: IBM is simplifying the way you consume WebSphere Application Server with Feature Packs. In order to balance our customers’ desire for less frequent releases while still making available the latest standards to our customers who need them, IBM has introduced Feature Packs. With Feature Packs, customers can selectively take advantage of new standards and features while maintaining a more stable internal release cycle. IBM offers Feature Packs generally available or available in either open alpha, beta or technology preview.

D: Content of a Top Gun class:

* Know the Competitive Strengths, Weaknesses, Tactics and Best IBM Responses to win against competition

* Be able to Handle BPM Connectivity, Open Source and Application Server Competitive Objections

* Be able to Set Your Own Competitive Landmines for Oracle/BEA, Pega, Open Source, Software AG,TIBCO and SAP

* Know how to leverage IBM Resources to maximize your sales efforts and truly utilize Team IBM

Question: 4

Using analytics to determine next steps in process improvement enables:

A. Implementation of new business rules by business analysts.

B. Improved alignment of ROI and process performance.

C. Comparisons of current operational performance with trends, which provides actionable information about how to further improve business processes.

D. Faster financial approval of process improvement projects.

Answer: B

Explanation:

The WebSphere Analysis model

* critical to understanding how a business process behaves

* Used to perform Return on Investment (ROI) analysis to determine the difference between the current and future states of the business process.

Question: 5

What WebSphere capability enables consistent application responsiveness during spikes in demand?

A. Mediation services

B. Business transaction integrity

C. Elastic caching

D. Business activity monitoring

Answer: C

Explanation:

Elastic caching offers capabilities that can ensure you have an application infrastructure that can support your critical applications. Elastic caching from IBM offers a business-ready, in-memory grid that places the data close to the logic and keeps it there as the business scales up.

Note: WebSphere DataPower XC10 adds elastic caching functions that enable your business-critical applications to scale cost effectively with consistent performance.

pdf_download_button

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-646

Exam Name: IBM WebSphere Sales Mastery Test v5

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-646.html

Set 09

IBM 00M-645 Practice Exam Questions

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-645

Exam Name: IBM Cognos Business Intelligence Sales Mastery Test v2

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-645.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

According to studies by IBM and Gartner, what do CIOs list as their number one concern?

A. Compliance

B. Business analytics

C. Mobility solutions

D. Risk management

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://www.information-management.com/news/analytics_BI_cloud_mobile_IBM-10020395-1.html

Question: 2

Which major differentiator did version 10 introduce to the IBM Cognos BI interface?

A. Separate workspaces for distinct roles.

B. Unified workspace for all users.

C. Mobile support for all functionality.

D. Ad hoc reporting capabilities.

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://www.redbooks.ibm.com/redpapers/pdfs/redp4693.pdf

(page 2, first paragraph)

Question: 3

What is NOT a major advantage that IBM Cognos BI products have over the competition?

A. Promotion of self-service.

B. Ability to consume information in a variety of formats, languages, and devices.

C. Consistency and accessibility from a wide range of data sources across the entire organization.

D. Ability to build and automate business processes.

Answer: D

Explanation:

IBM Cognos BI Overview slide 11

The self-service collaborative capabilities of report creation and the flexible choice of how to access and interact with the information through web portal, mobile devices, et cetera, is a key competitive differentiator for IBM Cognos.

Question: 4

What is a high-yield question when positioning IBM Cognos BI to the CIO of an organization?

A. Do your users trust the data that they have access to?

B. How do you identify outliers in your business?

C. How do you handle information requests from the business?

D. What happens when management is not able to get information they need quickly?

Answer: D

Explanation:

Reference:

Prospecting Business Intelligence

Slide 27 lists question in answer D as the first one:

However, in the Appendix, after the section titled “High-Yield Questions”, slide 42 starts with the question “How do you currently handle…”

Question: 5

An existing Cognos BI customer has applications that depend on a previous version of Cognos (Series 7). They wish to migrate to IBM Cognos BI. Which product most resembles their previous version and is likely to provide them with the easiest migration?

A. Controller

B. PowerPlay

C. Business Insight Classic Mode

D. TM1

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27013959#plan

(second bulleted point)

30 Days Guarantee (11)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-645

Exam Name: IBM Cognos Business Intelligence Sales Mastery Test v2

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-645.html

Set 09

Latest IBM 00M-643 Exam Questions

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-643

Exam Name: Information Management Solution Sales Mastery Test v4

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-643.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

Question: 1

A customer is looking for a software solution to extract data from heterogeneous sources, transform the data to meet operational standards, and then load the data into their warehouse. Which IBM offering best meets their needs?

A. IBM InfoSphere Warehouse

B. IBM InfoSphere Information Server

C. IBM InfoSphere Master Data Management

D. IBM InfoSphere Optim

Answer: A

Explanation:

Reference:

http://www.scribd.com/doc/61338465/Data-Warehousing-High-impact-Strategies-What-You-Need-to-Know-Definitions-Adoptions-Impact-Benefits-Maturity-Vendors (page 45)

Question: 2

IBM IMS is designed for large-scale applications running on which operating system?

A. AIX

B. Solaris

C. IBM i

D. z/OS

Answer: D

Explanation:

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/mydeveloperworks/blogs/aimsupport/entry/ims_and_cics_exploring_zos_together?lang=en (5th paragraph)

Question: 3

Which customer challenge is most directly addressed by the Define and Govern facet of the IBM Information Agenda?

A. inflexible infrastructure

B. information not viewed as an asset

C. lack of business/IT alignment

D. lack of organizational awareness

Answer: D

Explanation:

Reference:

https://www-950.ibm.com/events/wwe/ca/canada.nsf/vLookupPDFs/IOD_CtY_deck_-_Canada_-_draft_B_Tom_Inman/$file/IOD%20CtY%20deck%20-%20Canada%20-%20draft%20B_Tom%20Inman.pdf (slide 25)

Question: 4

What are two analytics capabilities of IBM InfoSphere Warehouse?

A. statistical visualization and reporting

B. dashboards and scorecards

C. cubing services and text mining

D. what-if and scenario modeling

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://www-01.ibm.com/software/data/infosphere/warehouse/enterprise.html (second bulleted point on the page)

30 Days Guarantee (9)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-643

Exam Name: Information Management Solution Sales Mastery Test v4

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-643.html

Set 09

IBM 00M-642 Sample Questions

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-642

Exam Name: ICS Social Software Sales Mastery Test v2est v4

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-642.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

What are the five IT areas that are listed as transformational technologies in IT?

A. Hardware, Database, Software, Web 2.0, XML

B. Mainframe, Departmental, PCs, Internet, Social

C. Vacuum tube, Transistor, RAM, vRAM, Quantum Effect

D. Fortran, COBOL, Basic, C++, Java

Answer: B

Question: 2

What is happening to an organization’s business network?

A. Changing from the ground up

B. Creating new sales potentials

C. Delivering on new promised Web 2.0 ideas

D. Related computer systems are only involved

Answer: C

Question: 3

What design theme allows IBM Connections to be plugged in and accessed from a variety of different software and mobile products?

A. Social everywhere

B. Idea center

C. Social forums

D. Blogs

Answer: A

Question: 4

What is another characteristic of a Social Business other than being engaging and nimble?

A. Technically strong

B. Has a strong presence in the Internet

C. Transparent

D. Informal

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://www.socialbusinessnews.com/what-does-social-business-mean-from-ibm-and-others/ (John Mell from IBM said)

Question: 5

Three key attributes to focus on for designing for reputation and risk management are: have a plan, be proactive and fast, and __________________.

A. ensure that strategies are pushed down into the organization

B. limit access to social media site by employees and partners

C. do not respond to negative statements in social media sites

D. be transparent with two-way dialog

Answer: A

30 Days Guarantee (16)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-642

Exam Name: ICS Social Software Sales Mastery Test v2est v4

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-642.html

Set 09

IBM 00M-641 Test Questions

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-641

Exam Name: IBM Exceptional Web Experience Sales Mastery Test v1

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-641.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

What is a suggested sales tactic to use when a customer requests a specific point solution for their environment, like “just need an iPhone app for my website, that’s all”?

A. Refer them to Apple’s website.

B. Start lowering the price of your services and software bid.

C. Invite your technical architect to tell them about developing iPhone apps.

D. Show them a demo of all the possibilities that an Exceptional Web Experience can offer them.

Answer: C

Question: 2

What is the name of the interactive prospecting tool that you can take your customers through to get a sense of what they need to improve on to become a social business?

A. WebSphere Portal Zone

B. ICAT (IBM Collaboration Assessment Tool)

C. IBM Smarter Planet

D. Lotus Greenhouse

Answer: D

Explanation:

Reference:

https://greenhouse.lotus.com/wpsgh/wcm/connect/lotus+greenhouse/lotus+greenhouse+next+site/home/lgh+next+homepage

Question: 3

What is a general definition of an IBM WebSphere Portal Industry Template?

A. It is a website-in-a-box

B. It is a downloadable PDF document

C. It is an introductory-priced services engagement

D. It is the fullest featured offering of WebSphere Portal

Answer: A

Question: 4

What development tool can create template-based portlets as well as mobile applications for WebSphere Portal?

A. IBM Web Content Manager

B. IBM Lotus Domino Designer

C. IBM Mashup Center

D. IBM Web Experience Factory

Answer: D

Question: 5

At a high level, WebSphere Portal allows you to _____________.

A. defragment unbuffered sectors, optimize disk storage, integrate RAID devices

B. create pivot tables, summarize column data, paste across multiple cells

C. integrate content, applications and processes; reach out to a wide variety of devices, and engage users so they can create, target, socialize, optimize and realize.

D. color sample across images, retouch blurry photos, create freehand mask selections

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://www.ibm.com/developerworks/websphere/zones/portal/newto/

(What can I do with Websphere portal)

30 Days Guarantee (8)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-641

Exam Name: IBM Exceptional Web Experience Sales Mastery Test v1

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-641.html

Set 09

IBM 00M-640 Exam Practice Questions and Answers

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-640

Exam Name: IBM Enterprise Content Management Sales Mastery Test v2

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-640.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

The Information Governance Reference Model provides a responsible model for stakeholders for efficient information governance and management.  Which of the stated Information Governance steps are MOST important?

A. Hold, Discover

B. Retain, Archive, Dispose

C. Store, Secure

D. All of the above.

Answer: A

Question: 2

Solutions that enable precise holds and IT transparency, targeted collection, and internal culling, review and assessment, can reduce costs by the following ways EXCEPT:

A. Avoiding unnecessary data accumulation and collection with confidence

B. Improving case strategy, reduce collected volume and enterprise burden

C. Facilitating production and presentation of evidence to courts

D. Reducing high processing and outside review costs

Answer: A

Question: 3

Pre-configured Datacap Capture solutions are available for the following applications:

A. Import/export and accounts payable

B. Medical claims and student survey processing

C. Accounts payable and medical claims

D. Accounts payable and human resources

Answer: C

Question: 4

How does Production Imaging Edition (PIE) compare against competing solutions from Kofax, Documentum, Open Text, etc?

A. PIE is the only complete solution, comprising capture, content management, workflow, and viewing / annotation / redaction

B. PIE is the only solution sold as one part number

C. PIE is the only solution that can be extended to Case Management, Lifecycle Governance, Content Analytics, and more

D. All of the above

Answer: B

Question: 5

What is the best description for defensible disposal?

A. IT is able to track disposed information

B. Legal has visibility into what information IT has disposed of

C. IT can dispose of information in compliance with preservation and retention policy

D. RIM disposes of paper records held in storage for more than 10 years

Answer: C

30 Days Guarantee (5)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-640

Exam Name: IBM Enterprise Content Management Sales Mastery Test v2

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-640.html

Set 09

IBM 00M-639 Exam Questions

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-639

Exam Name: IBM Big Data Sales Mastery Test v1

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-639.html

15% Discount Coupon Code:  D39Z55X994

6

 

Question: 1

Use cases of analytics of data in motion refers to:

A. Smart Grid Management

B. Real-time promotions

C. Cyber Security

D. ICU Monitoring

E. IT log analysis

F. All of the above

G. None of the above

Answer: B

Question: 2

With a Big Data platform an organization can

A. Discover and experiment

B. Analyze information in motion

C. Analyze extreme volumes of information

D. Manage and plan

E. All of the above

Answer: E

Explanation:

Reference:

https://www-950.ibm.com/events/wwe/ca/canaHYPERLINK “https://www-950.ibm.com/events/wwe/ca/canada.nsf/vLookupPDFs/iigf_-_quebec_-_big_data_deeper_dive_english/$file/IIGF – Queb”da.nsf/vLookupPDFs/iigf_-_quebec_-_big_data_deeper_dive_english/$file/IIGF%20-%20Quebec%20-%20Big%20Data%20Deeper%20Dive%20English.pdf (7th slide)

Question: 3

Top Industry Big Data use cases include:

A. Telcom

B. Healthcare

C. Finance

D. Government

E. Retail

F. Utilities

G. All of the above

Answer: A, B, C, D

Explanation:

Reference:

http://www.jaspersoft.com/press/jaspersoft-big-data-surveyHYPERLINK “http://www.jaspersoft.com/press/jaspersoft-big-data-survey-highlights-global-adoption-trends-and-use-cases”-highlights-global-adoption-trends-and-use-casHYPERLINK “http://www.jaspersoft.com/press/jaspersoft-big-data-survey-highlights-global-adoption-trends-and-use-cases”es

Question: 4

Hadoop is designed to scale up from a single server to thousands of machines, but with:

A. A very low degree of fault tolerance

B. A very high degree of fault tolerance

C. No Fault tolerance

D. All of the above

E. None of the above

Answer: B

Explanation:

Reference:

https://www.ibm.com/developerworks/mydevelopeHYPERLINK “https://www.ibm.com/developerworks/mydeveloperworks/blogs/ibm-big-data/entry/hadoop:_the_big_answer_to_big_data!?lang=en”rworks/blogs/ibm-big-data/entry/hadoop:_the_big_answer_to_big_data!?lang=en (second paragraph)

Question: 5

Infosphere BigInsights enables a computing solution that is:

A. Scalable – New nodes can be added as needed, and added without needing to change data formats.

B. Cost effective – Hadoop brings massively parallel computing to commodity servers. The result is a sizable decrease in the cost per terabyte of storage.

C. Flexible -Hadoop is schema-less, and can absorb any type of data, structured or not, and from any number of sources.

D. Fault tolerant – When a node is lost, the system redirects work to another location of the data and continues processing.

E. All of the above

Answer: E

30 Days Guarantee (3)

Vendor Name: IBM

Exam code: 00M-639

Exam Name: IBM Big Data Sales Mastery Test v1

Full version is available at link below with affordable price.

http://www.directcertify.com/00M-639.html

Post precedenti «